Resultaten voor ontspanningsmassage assen

 
ontspanningsmassage assen
Mei Kang Chinese Massage Sauna.
Email to a friend. maandag t/m zaterdag van 1100: tot 2200, zondag van 1230: tot 2130. Originele Chinese Massage in Assen. Ontspanningsmassage en Sauna voor zowel vrouwen als mannen in een sfeervolle en nette ambiance. Behandelingen en mogelijkheden.: Chinese voetmassage met kruidenbad.
adwords blog
Beautysalon Grianda, Ontspanningsmassage 25 of 55 min: bespaar 51% in Drenthe via Social Deal.
Ontspanningsmassage 25 of 55 min. Binnenkort online: Ja. Geniet 25 of 55 minuten lang van een heerlijke ontspanningsmassage bij Beautysalon Grianda in Assen: even een moment voor jezelf. Selecteer jouw deal. Ontspanningsmassage 25 min. Ontspanningsmassage 55 min. Ontspanningsmassage 25 min 11.,
lenen
Massagepraktijk Assen Massages4all.
Het was nu voor mij nu de vierde keer dat ik bij Massagepraktijkassen.nl een massage heb gekregen.Hotstone en /of Ontspanningsmassage. Na 1 uur of 90 minuten heerlijk en professioneel gemasseerd te zijn stap ik iedere keer weer heerlijk ontspannen naar buiten en is mijn accuweer" opgeladen. Tot de volgende keer! Deel uw ervaring met Massagepraktijk Assen.
tele-assistance-senior.fr
Ontspanningsmassage in Assen massage-info.nl.
Honua massagepraktijk Assen Gespecialiseerd in Hawaiaanse Lomi Lomi massage Manuele TuiNa therapie Voetreflex, Intuïtieve, ontspanningsmassage, Cupping, Guascha, Moxa. Beautysalon Grianda Assen. U kunt in de salon terecht voor schoonheidsbehandelingen, ontspanningsmassages, voetbehandelingen en losse behandelingen zoals epileren en harsen.Beautysalon Grianda. Manueel Praktijk Assen Assen.
Energetische Ontspanningsmassage Praktijk Release.
Alle chakras worden met elkaar in verbinding gebracht. Energetische ontspanningsmassage bevordert genezing en groei. In deze energetische ontspanningsmassage krijgt u namelijk REIKI mee. De ontspanningsmassage die ik geef bevat verschillende manieren van aanraking. Zachte subtiele technieken afgewisseld door wat steviger aanraking.
Massage de Stoepen Soorten massages.
De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven. De ontspanningsmassage die ik geef zijn de Lomi Lomi massages. Deze massage komt van de eilanden van Hawaï. Ik maak gebruik van de technieken uit de Lomi Lomi Temple Style massage.
Massagepraktijk Rita Troost Assen Kloosterveen.
Bij lichamelijke klachten, niet goed in je vel zitten, maar ook om je vitaal te voelen, te investeren in je gezondheid, of gewoon een moment voor jezelf. Welkom op mijn website. Graag stel ik me voor. Mijn naam is Rita Troost en ik ben gediplomeerd massagetherapeut. Mijn praktijk is in Assen, in de wijk Kloosterveen.
LOFF Massages.
Floaten en Massage. LOFF Beauty @ Assen. LOFF Beauty @ Beilen. One Day Yoga retreat. Reguliere Yoga lessen. LOFF Beauty Beilen. Vragen en Antwoorden. Massages brengen je lichaam en geest in een staat van diepe ontspanning. Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een moment van ontspanning nodig en een massage is hier uitermate geschikt voor. Daarnaast is een ontspanningsmassage effectief bij slapeloosheid en bij vermoeide en pijnlijke spieren door het langdurig in dezelfde houding werken bijvoorbeeld.

Contacteer ons