Meer resultaten voor ontspanningsmassage assen

 
ontspanningsmassage assen
Massage Assen Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Shu, praktijk voor acupunctuur-shiatsu-qigong. 9, 9401GE, Assen. Bij Shu bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. De behandeling is gericht op herstel van een verstoord evenwicht, waardoor kla Lees meer. 0561-476651 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf 3 resultaten binnen een straal van Assen.
SEO
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
In Assen geef ik op de woensdagavonden een basis en gevorderdencursus ontspanningsmassage. Tevens in Assen ieder jaar een avondcursus Dynamische massage. In Schoonloo meerdere keren per jaar een basis-en gevorderdencursus Ontspanningsmassage in het weekend en tevens in het weekend ëëndaagse cursussen Hotstonemassage.
www.la-poule-aux-oeufs-d-or.com
ontspanningsmassage ontspanningsmassage cursus ontspanningsmassage drenthe.
In Assen geef ik op de woensdagavond basis en gevorderdencursussen ontspanningsmassage en ieder jaar een cursus Dynamische massage. Klassieke massage ontspanningsmassage Norg, Drenthe Kristal Helder Massagepraktijk Kristal Helder Massages in Norg, Drenthe. De effecten van de klassieke massage of ontspanningsmassage.
mix
Ontspanningsmassage in Assen massage-info.nl.
Beautysalon Grianda Assen. U kunt in de salon terecht voor schoonheidsbehandelingen, ontspanningsmassages, voetbehandelingen en losse behandelingen zoals epileren en harsen.Beautysalon Grianda. Honua Massagepraktijk Assen Assen. Honua massagepraktijk Assen Gespecialiseerd in Hawaiaanse Lomi Lomi massage Manuele TuiNa therapie Voetreflex, Intuïtieve, ontspanningsmassage, Cupping, Guascha, Moxa.
Body salon Assen.
Door eigen ervaring weten wij dat het een enorme stap is om bij een salon binnen te stappen maar juist voor deze mensen staan wij klaar omdat het zo belangrijk is om te genieten zonder schaamte. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via de contactpagina of telefonisch. Openingstijden zie contact. Graag tot ziens voor een ontspanningsmassage in de salon te Assen.
Massagepraktijk Pure Touch Assen: ontspanningsmassage op afspraak.
Ontspanningsmassage in Assen. Wie ben ik. Een moment voor jezelf. Een massage is een cadeautje voor jezelf, maar kan ook een mooi cadeau zijn voor een vriend, collega of familielid. Een massages is een weldaad voor lichaam en geest en brengt u volledig in ontspanning.
Massage Assen professionele ontspanningsmassage.
Een ontspanningsmassage is geen sportmassage, de masseuse oefent druk uit tijdens de knedingen maar wisselt dit af met strijkingen. Na de massage zal de masseuse met warme compresdoeken de olie zoveel mogelijk van uw lichaam verwijderen. Ontspanning: rust voor lichaam en geest. Verlichting van pijn: hoofdpijn, verkrampte spieren, pijn in nek en schouders. Rust brengen in denken: even je gedachten op 0 zetten. In onze Westerse cultuur wordt denken en doen belangrijker geacht dan simpelweg voelen. Massage is een goede manier om denken tot rust te brengen en op deze manier je lichaam te voelen en beter contact te maken met jezelf. Aandacht voor jezelf! Beauty Body Lounge. 9403 DZ Assen.
Beautysalon Grianda, Ontspanningsmassage 25 of 55 min: bespaar 51% in Drenthe via Social Deal.
Ontspanningsmassage 25 of 55 min. Assen 7 km. Binnenkort online: Ja. Geniet 25 of 55 minuten lang van een heerlijke ontspanningsmassage bij Beautysalon Grianda in Assen: even een moment voor jezelf. Selecteer jouw deal. Ontspanningsmassage 25 min. Ontspanningsmassage 55 min.

Contacteer ons