Meer resultaten voor hotel assen centrum

 
hotel assen centrum
De 6 beste hotels in Assen Prijzen vanaf 69.
Best Western City Hotel de Jonge. Mooie grote hotelkamer op een superlocatie, groot terras voor t hotel en midden in t centrum gelegen met veel horeca en winkels in de omgeving. Geweldige ontvangst, mooie inrichting, schoon en dichtbij centrum. Bad was heerlijk en ontbijt was heel erg uitgebreid. Populaire hotels in Assen.
hotel arnhem
Hotel Assen Hotel Assen.
3 x overnachting in een Luxe kamer met bad en rainshower, 3 x uitgebreid ontbijtbuffet, 2 x 3-gangen keuzemenu van de arrangementenkaart. Bekijk deze actie. Veel meer dan een hotel. Welkom in Hotel Assen. Een prachtig restaurant 28Dining, trendy hotelbar en Live-Cooking restaurant.
hotel eindhoven
KiyOh KiyOh Widget. Widget.
8 6., 1833 Beoordelingen. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. 24/06/2018 meer. Snelle en duidelijke info en service. Snelle en duidelijke info en service. Snelle en duidelijke info en service. Snelle en duidelijke info en service. Evert 19/06/2018 meer. kiyoh.
Hotel Rotterdam
Hotels in het centrum in Assen.
Je wandelt naar alle hoogtepunten en kunt tussendoor zo even naar je kamer. En s avonds duik je een leuk restaurant of een gezellige kroeg in en je bent snel weer terug in je hotel in het centrum in Assen.
yoga assen
DE 10 BESTE hotels in Assen 2018 met prijzen TripAdvisor.
Gelegenheden worden geclassificeerd door middel van exclusieve TripAdvisor-gegevens, waaronder reizigerswaarderingen, bevestigde beschikbaarheid van onze partners, prijzen, boekingspopulariteit, locatie en persoonlijke gebruikersvoorkeuren. Eerst gelegenheden bekijken die het dichtst bij het centrum liggen met bevestigde beschikbaarheid voor je data van onze partners. Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites, zodat jij kan profiteren van kortingen tot 30%. Lijst wordt bijgewerkt. Van der Valk Hotel Assen.
Overnachten in een hotel in Assen Weekendjeweg.nl.
Sfeervol hotel in het centrum van Assen. Prijs per kamer excl. 1 nacht, incl. vanaf 79, 00. Prijs per kamer excl. 1 nacht, incl. Van der Valk Hotel Assen. Van der Valk Hotel Assen 8.5 10 134 beoordelingen 134. Net buiten Assen, grenzend aan bosrijke omgeving, met fitness.
City Hotel de Jonge City Hotel de Jonge.
Er op uit! Brinkstraat 85, Assen 31 0592 312 023. Er op uit! City Hotel de Jonge. 9401 HZ Assen. 31 0592 312 023. Er op uit! Alle Best Western-hotels zijn in privé-eigendom en worden zelfstandig geëxploiteerd. Copyright Hotel de Jonge 2018.
Hotels in Assen vanaf 1600, Boek rechtstreeks!
Hotels in Assen. Op deze pagina treft u onze selectie aan van hotels in Assen. De genoemde prijzen zijn per kamer voor het gehele verblijf in het hotel in Assen van uw keuze. Sorteer de hotels in Assen op Selecteer. Afstand tot centrum.

Contacteer ons