Resultaten voor museum drenthe assen

 
museum drenthe assen
Miramar Zeemuseum Vanaf 2 april weer open!
19.30 8 juli. Heb je ooit een mooie schelp, steen, fossiel of bot gevonden waarvan je niet weet wat. Miramar Zeemuseum is op zoek naar vrijwilligers die in het museum willen helpen bij allerlei verschillende. Jeanne Warners in haar werkkamer, 1963.
Sea
TT Museum Assen.
In gesprek over huisvesting. RTV Drenthe heeft tijdelijk TT Museum. Unieke films voor TT Museum. TT Museum op Motorbeurs Utrecht. Initiatiefnemer TT Museum, Jaap Timmer, overleden. MotorExpo TTMuseum Foto actie. Oude fotos ambulances. Bezoek ons in de TT Hall. Gift van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.
synology
Gevangenismuseum Veenhuizen Laat je vrij Gevangenismuseum Gevangenismuseum.
Zien en Doen. In en om het museum. Spreekbeurt en werkstuk. Vloek van Veenhuizen. Verhalen voor kinderen. Het verhaal van verpleegde 6804 in Veenhuizen. Hoe het voelt om je vrijheid te verliezen. Over het museum. Collectie en Onderzoek. Koloniën van Weldadigheid. Steun het museum.
kookplaat
Assen: musea, tentoonstellingen activiteiten WhichMuseum.
Assen is een plaats in Nederland, gelegen in Drenthe. Er zijn 3 musea in Assen. Korting en kortingskaarten. Tours en tickets. Onderstaande tours en tickets zijn beschikbaar in Assen. De volgende kortingen en kortingskaarten zijn geldig in Assen. 1 museum Een pas voor jongeren tot 30 jaar voor korting op toegangskaarten voor diverse culturele activiteiten.
Ranking
Alle Musea in Assen en omgeving Fijnuit.nl.
Alle uitjes in.: Provincie Drenthe 89. Museum Klooster Ter Apel. Cultuurhistorisch museum Sorgdrager. Streekmuseum Volkssterrenwacht Burgum. Botanische Tuin de Kruidhof. Veel bekeken: Overdekte uitjes omgeving Assen. Veel bekeken: Buiten uitjes omgeving Assen. Populair in omgeving Assen. Thermen Beauty Sauna LeeuwerikHoeve.
groepsaccommodaties
Tentoonstelling Drentse motorheld Egbert Streuer in Drents Museum.
Nieuws in Assen Het actuele nieuws in en uit Assen en regionaal nieuws Drenthe. Toyota, Peugeot en Citroën roepen bijna 200.000 autos terug. Sprezzatura vijftig jaar Italiaanse schilderkunst in Drents Museum. Gemeente en inwoners samen verder met LHBTI-emancipatiebeleid. Tekenworkshop Lang leve het voorjaar in Drents Museum.
beste persoonlijke lening
Culturele vacatures Vacature-links Musea.
Drents Museum Assen Vacatures. Stedelijk Museum Coevorden Coevorden Indien aanwezig staan vacatures onder Organisatie. Batavialand Lelystad Werken bij Batavialand. Fries Museum Leeuwarden Werken bij het museum. Fries Verzetsmuseum Leeuwarden Werken bij het museum. Museum Princessehof Leeuwarden Werken bij het museum.
sleutelmaker amsterdam
Museumkaart schatkamerdetail.
Drents Museum ASSEN. Het Drents Museum, geopend in 1854, is een van de oudste musea van Nederland en hét museum voor Archeologie, Hedendaags Realisme en Kunst 1885-1935. Het beroemde meisje van Yde ligt hier, evenals de 6e-eeuwse muntschat die in het voorjaar van 2014 in Drenthe is gevonden.
Pens

Contacteer ons