Zoeken naar restaurant assen centrum

 
restaurant assen centrum
Drents Museum.
Neem dan deel aan een van onze activiteiten voor groepen. Kom met de klas het museum bezoeken! Wij bieden programma's' voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Accepteer cookies om de twitter feed te kunnen zien. 9401 HS, Assen.
arbeidsdeskundig onderzoek kosten
Restaurant de Muzikant Lekker en gezellig uit eten voor een all-in prijs.
Restaurant de Muzikant nieuws. Wij zijn beide paasdagen vanaf 16.00 uur geopend! Wij zoeken versterking voor onze team in Assen, kijk hier voor de bijzonderheden. Natuurlijk hebben we ook dinerbonnen! Je kunt ze ophalen in onze restaurants, voor elk gewenst bedrag.
seo tips
Restaurant Touché Lunch en Diner Assen.
Een droom komt uit! Restaurant Touché is gelegen aan de markt 20, het meest sfeervolle pleintje van Assen, met zijn prachtig uitzicht over de Vaart. Op loopafstand van bioscoop/theater De Nieuwe Kolk, het stadcentrum van Assen en het prachtig verbouwde Drents Museum.
koelkast kopen
Met de Dinerbon eten bij restaurant Poort van Assen Dinerbon.
Poort van Assen. 9401 DX Assen. Kom eens gezellig langs bij restaurant De Poort van Assen aan de rand van het centrum van Assen. Gastheer en gastvrouw Reiner en Marja Berends heten u van harte welkom en hopen u te verrassen met heerlijke culinaire gerechten.
Sea
De Bonte Wever Assen.
Beurzen en congressen. Iets te vieren? Zwem en saunaparadijs. Ouder en kindlessen. Tarieven en sportabonnementen. Fitnessacties en activiteiten. Actieve en creatieve breaks. DAPPER à la carte. Brunch op zondag. De Bonte Brink. Event en congrescentrum. 2019 Events Concerten. De Bonte Wever Assen.
sunshower
RestaurantCadeau: Dé Gift Card van het Jaar 2017, 2.500 restaurants.
You might have Javascript disabled. Please enable Javascript to make full use of this site. Van eetcafé tot sterrenrestaurant! Meer dan 2700 restaurants. Altijd een restaurant in de buurt! Controleer het saldo van uw RestaurantCadeau kaart. Geef een heerlijk etentje cadeau of trakteer uzelf!
groepsaccommodaties
Leyten verhuurt aan Japans restaurant in Assen.
Leyten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met een Japans-Fusion restaurant voor een ruimte van ca. 700 m2 in het Weierspoort-complex in het centrum van Assen. De ondernemers achter restaurant Fuji zijn tevens eigenaar van restaurant Sushi Mall in Groningen en openen in Assen hun tweede vestiging.
usb stick met logo
All You Can Eat Tapas vanaf 2150, Villa Tapas Assen.
In het cultuurcentrum van Assen kunt u genieten van All you can eat tapas bij Villa Tapas. We zijn 7 dagen in de week geopend. Geniet van heerlijke tapas gerechten, lekker en gezellig eten in een modern en sfeervol restaurant.
citizen promaster

Contacteer ons