Resultaten voor restaurant assen centrum

 
restaurant assen centrum
In het centrum gelegen restaurants in Assen Eet.nu.
Alle In het centrum gelegen restaurants in Assen. Uit eten in Assen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1.
dekbed goedkoop
De 10 beste restaurants in Assen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Duurzaamheids Centrum. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in Assen, Nederland. Restaurants in Assen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
3d animatie
Brasserie 21 Assen, Nu open!
Brasserie 21, een stoer en fris, nieuw restaurant in het centrum van Assen! Een restaurant dat nergens mee te vergelijken is en waar een ongedwongen sfeer met oog voor detail de boven toon voert. Enkele belangrijke woorden; Gastvrij, Homemade, Urban, Lunch Diner, Wifi spot, Ambachtelijk, Big Green Egg en Creatief.
google adwords uitbesteden
Liff in Assen Restaurant Grandcafé.
Dan kunnen we de details bespreken en het u zo goed mogelijk naar wens te maken. Klik op de knop hieronder om te reserveren voor groepen. Reserveren voor groepen. Restaurant Grandcafé Liff 2017. Brink 14 9401 HS Assen 0592 302 777 info@liffinassen.nl.
makelaar assen
Bij-Jaap Restaurant Assen. logo bij Jaap definitief. BIB.
In het centrum van Assen, wacht u aan de Markt 17 een hartelijk en warm onthaal. De persoonlijke benadering door gastvrouw Trijntje Braaksma, en het team van bij Jaap getuigen hier van een fijn welkom. Eigenaar en Chef, Jaap Braaksma heeft zijn ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde bedrijven.
Verhuisdozen
Restaurant Touché Lunch en Diner Assen.
Een droom komt uit! Restaurant Touché is gelegen aan de markt 20, het meest sfeervolle pleintje van Assen, met zijn prachtig uitzicht over de Vaart. Op loopafstand van bioscoop/theater De Nieuwe Kolk, het stadcentrum van Assen en het prachtig verbouwde Drents Museum.
Home De Poort van Assen.
Theater Restaurant Poort van Assen. Ons gezellige en sfeervolle restaurant bevindt zich aan de rand van het centrum van Assen, pal naast theater De Nieuwe Kolk. Daarom is de Poort van Assen hét perfecte culinaire begin van uw avondje uit in het theater of bioscoop.
Restaurants in Assen IENS.
De Poort van Assen. Weierspoort 27 9401 DX Assen 0.36km. Gemiddelde prijs 33. Nog geen foto. Martin Luther Kingweg 11A 9403 PA Assen 2.93km. Nog geen foto. Restaurant de Muzikant Assen. Torenlaan 2 9401 HP Assen 0.12km. Gemiddelde prijs 42.

Contacteer ons