Resultaten voor assen tt programma

 
assen tt programma
Home Vredestein Super Car Sunday.
Vredestein Super Car Sunday vindt in 2018 maar liefst twee keer plaats. Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En op 30 september komt er ook dit jaar een extra editie op het Circuit Zandvoort.
Autorijschool Assen
Ducati Club Race Welkom bij de Ducati Club Race.
Van elke World Superbike Championshipjaar waarin het fabrieksteam heeft deelgenomen proberen we één replica van het Ducati Corse team naar Assen te halen. Voor de liefhebber van Ducati en van het WK Superbikes een must om te zien. Iedereen is van harte welkom als bezoeker of natuurlijk als deelnemer. Mocht je interesse gewekt zijn. Elders op deze site vindt je meer informatie over de datum van de Ducati Club Races, de reglementen, raceklassen, de aanvangstijden, het race programma en wat er zoal verder te zien en te beleven is.
slotenmaker assen
Tijdschema MotoGP TT van Assen 2018 Racingnews365.
De Formule 1 rijdt in Oostenrijk op de Red Bull Ring, terwijl de tweewielers het fraaie circuit van Assen aandoen. Hoe laat begint de TT van Assen? Dit weekend strijkt het MotoGP-circus neer op de Drentse hei voor de wereldberoemde TT van Assen.
Rijschool Assen
OWCUP Kalender.
Reglementen en verzekering. 501 km van Assen. Lay Out TT Circuit Assen. NK ProCup 1000. NK ProCup 600. NK SportCup 1000. NK SportCup 600. NK SuperCup 1000. NK SuperCup 600. De Open Wegrace Cupraces zijn bedoeld voor zowel breedtesporters als topsporters.
makelaar assen
Welkom in Assen! Stad van Bartje, het TT-Circuit, de Nieuwe Kolk en hoofdstad van de provincie Drenthe.
Van 3 t/m 5 januari a.s strijkt een enorm groot aantal kleindieren neer in Expo Assen voorheen TT-Hall. IJSTIJD in Assen! Het is IJSTIJD! Tijd om te gaan schaatsen en dat kan vanaf zaterdag 8 december t/m zondag 6 januari weer in Assen.
makelaar assen
Jumping Jack TT Circuit ASSEN, 07-05-19 VanPlan.
7 mei t/m 19 mei, TT Circuit in ASSEN. Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account. Login met je facebook account Registreren VanPlan. Nog geen account? Maak je VanPlan account aan.
makelaar assen
Tijdschema TT Circuit Assen.
Terug naar overzicht. 07 april TT Experience Day. Ontdek het circuit met je eigen motor! 12 april 14 april WK Superbike. Het WK Superbike voor de 28e keer in Assen. 28 juni 30 juni Motul TT Assen 89th Edition MotoGP.
woningontruiming assen
TT assen camping Camping Midden Drenthe.
Tevens wordt er een zijspanrace verreden. De zijspanrace behoort echter niet tot de Grand Prix. U kunt het complete programma hier nalezen. Het geweld van de TT maar wel rustig slapen? De TT in Assen beleven en rustig overnachten op Camping Midden Drenthe.
makelaar assen

Contacteer ons