Meer resultaten voor massage cursus assen

 
massage cursus assen
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
In Assen geef ik op de woensdagavonden een basis en gevorderdencursus ontspanningsmassage. Tevens in Assen ieder jaar een avondcursus Dynamische massage. In Schoonloo meerdere keren per jaar een basis-en gevorderdencursus Ontspanningsmassage in het weekend en tevens in het weekend ëëndaagse cursussen Hotstonemassage. In Gasteren vind een paar keer per jaar op een weekenddag een cursus Polariteitmassage of 4 handenmassage plaats.
test website
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
Een routebeschrijving met openbaar vervoer vanaf station Assen met een frequente busdienst en de korte looproute vanaf de bushalte vind je via 9292.nl. Wanneer je een cursus gevolgd hebt, kun je na verloop van tijd mogelijk behoefte voelen aan persoonlijke feedback. Met een individuele supervisie zetten we samen de puntjes op de i. We lopen de gehele massage nog eens door en waar nodig schaven we bij.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Meander cursussen en massage.
Deze cursussen vinden in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam plaats. In Schoonloo Drenthe geef ik weekendcursussen ontspanningsmassage en ééndaagse cursussen Hotstone massage en Polariteitmassage. In Assen geef ik op de woensdagavond basis en gevorderdencursussen ontspanningsmassage en ieder jaar een cursus Dynamische massage.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/
Cursus ontspanningsmassage voor gevorderden Assen Netwerk Integratieve Massage.
Link website: Meer info op de website. Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de basiscursus hebben gevolgd of op andere wijze ervaring hebben met massage. Het aanleren van veel nieuwe klassieke massagetechnieken staat centraal. Daarnaast leer je enkele technieken uit de dynamische massage en polariteitmassage. We werken op comfortabele massagetafels. Je ontvangt een handleiding en een certificaat., Data: 41118, april, 16, 23 mei 2012. Overzicht massage docenten. Meander Kitty Middelham. 9466 PK Gasteren. meander AT massagepraktijk DOT net. Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 20 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Rotterdam, Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Massageplein Massage Cursus en Workshops in Assen.
Massage Cursus en Workshops in Assen. Massage en workshops in Assen. Welkom bij Massagepraktijk Agnes Greveling. Bij ons kunt u terecht voor beauty, wellness, massage en verschillende massage workshops en cursussen. Eéndags opleidingen of halve dag-opleidingen. 1-dag of 2-daagse workshops in kleine groepjes.
Basiscursus ontspanningsmassage Assen Netwerk Integratieve Massage.
Aan het eind van de cursus heb je voldoende vaardigheden om iemand een volledige massage te geven en ontvang je een certificaat van deelname. Koffie en thee zijn inbegrepen. Overzicht massage docenten. Meander Kitty Middelham. 9466 PK Gasteren. meander AT massagepraktijk DOT net. Kitty Middelham is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer geeft sinds 20 jaar op deskundige wijze en met passie diverse massagecursussen op mooie locaties in Rotterdam, Assen, Schoonloo en in haar praktijk aan huis te Gasteren.
Cursus stoelmassage, opleiding stoelmassage in Assen.
Zakenmasseurs verzorgt al jaren regelmatig een korte cursus stoelmassage. De huidige cursuslocatie is Podium Zuidhaege in Assen. De eerstvolgende cursus start op 19 januari 2019. Je kunt je hiervoor nu aanmelden! Het is vooral een praktische opleiding stoelmassage, met veel aandacht voor je techniek en lichaams-houding. Bij de handelingen wordt de achtergrond daarvan vanuit verschillende invalshoeken anatomie, fysiologie, Oosterse geneeskunst, triggerpoints, haptonomie aangestipt. Deze cursus stoelmassage is ook geschikt als je nog geen massageopleiding of workshop masseren hebt gedaan. Na deze cursus stoelmassage kun je een heerlijke ontspanningsmassage geven die door iedereen zeer gewaardeerd wordt! Maar het is méér dan alleen ontspanningsmassage: er is ook aandacht voor de therapeutische kant van de massage.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
én op én begeleid te worden. Deze cursussen worden in Assen gegeven en zijn inhoudelijk hetzelfde als de groepscursussen in Rotterdam, Assen en Schoonloo. Door de én op én begeleiding en een compactere tijdsindeling zijn er minder lesuren nodig. De cursus duurt bij deelname van én persoon proefpersoon meenemen 3 keer 2 uur of 2 keer 3 uur, bij twee personen 3 keer 3 uur, bij vier personen 3 keer 4 uur. Data en tijden kunnen we in overleg plannen. In zeven lessen leer je de basistechnieken van de klassieke massage, zoals strijken en kneden.

Contacteer ons