Resultaten voor shiatsu massage assen

 
shiatsu massage assen
Massageplein Stoelmassage/Stoelshiatsu, in Marsdijk, Assen.
Stoelmassage/Stoelshiatsu, in Marsdijk, Assen. De stoelmassage is een effectieve drukpunt massage van nek, hoofd, rug, schouders, armen en handen. Tijdens de behandeling wordt er druk uitgeoefend op deze gebieden en hierdoor verbetert de bloedcirculatie en worden afvalstoffen afgevoerd. Het is een prettige methode om het stressniveau te verlagen en zo de negatieve gevolgen te reduceren of te voorkomen. De techniek is gebaseerd is op de traditionele Japanse Shiatsu acupressuur.
optimalisatie website
Home.
Mijn naam is Patricia Noordhuis, ik ben sportmasseur en shiatsu therapeut. De naam Subvenio betekent helpen. Door het geven van behandelingen wil ik helpen met mijn handen. Ik ben 10 jaar bezig met de behandeling weg werken van pijn. Zit u dagelijks achter de computer en heeft u voortdurend last van pijn in uw nek, schouders of rug? Door de spieren te laten behandelen met een unieke techniek de" reset triggerpoints methode" kunnen de klachten zonder pijn verminderd worden. Raadpleeg altijd eerst uw arts of fysiotherapeut. Mijn praktijk bevind zich aan de Overstoep 4 in Assen-Noord bij de A28 in de wijk Marsdijk. Maak on-line een afspraak. 9403 RP ASSEN. Er zit meer wijsheid in je lichaam, dan in de diepste filosofie├źn. Voor de behandeling vult u een intakeformulier in en daarna houden we een intakegesprek. U kunt aangeven wat de klachten zijn en wat het doel is van de massage: ontspanning of klachtgericht.
lbinvestsud.com
Shiatsu Praktijk Breda, Shiatsumassage naar keuze 30 of 60 min: bespaar 57% in Breda via Social Deal.
Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug. Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal. Schrijf je vandaag nog in. Sluit je gratis aan en ontdek Shiatsu Praktijk Breda voor een onverslaanbare prijs.
ipvanish tap device
Shiatsu helpt bij pijn en stress Gezondheid en Co.
In 2006 heb ik het besluit genomen om mijn bedrijf te verkopen en me te richten op de massage. Toen heb ik de driejarige opleiding tot cranio-sacraal therapeut doorlopen en basis shiatsu en Chinese traditionele geneeskunde gedaan. Tegenwoordig ontvangt Van der Zee in zijn eigen massagepraktijk Asanayoga in Assen, die hij runt samen met zijn vrouw Henriette.
De Lichtberg Het gezondheidscentrum van Hans Jeunhomme.
Wat is shiatsu massage? Wat is Sotai bewegingstherapie? Emotionele en mentale klachten. Voor ondernemers uit Deventer. Leer mijn methode en ervaar. Minder hard werken. Wil je een ademoefening en een bodyscan? Voor op je telefoon of musicplayer. Schrijf je dan in en ontvang ook 10 x per jaar mijn blog met praktische tips over leven werken met comfort.
massage.klikwijzer.nl Overzicht van massage websites.
masseur @ work. massagepraktijk erna assen. massage studio eelde shiatsu. natuurlijk en eerlijk. malai thai eindhoven. massage en reiki paradijs. massagepraktijk tana mana. massage den bosch. massagepraktijk jansen deurne. mila praktijk voor massage. noppakoaw thaise massage. pratjan thai massage waalre.
shiatsu Massage praktijk Lies.
Blokkades en spanningen in lichaam en geest krijgen de ruimte om vrij te komen, zodat de energie kan stromen. Prijzen per 01-01-2016. Shiatsu" is een behandeling die voor vergoeding door verzekering in aanmerking komt." Praktijk Lies Tuil. 9408 AL ASSEN. 31 646 380 018. btw nr: 110926869 B01. copyright 2011 2017 Massage praktijk Lies alle rechten voorbehouden.
Manuele Praktijk Assen.
Massagepraktijk Karin Boes heeft sinds 2017 een nieuwe naam: Manueel Praktijk Assen. Welkom op mijn website! Zelf uw afspraak inplannen? Dit kan via de onderstaande link.: Svp" graag uw klacht noteren bij de opmerkingen." Graag tot ziens in de praktijk! 11 berichten op 3 pagina's.' Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek. Een heerlijke, ontspannen shiatsu massage gehad.

Contacteer ons