Resultaten voor shiatsu massage assen

 
shiatsu massage assen
lichaamsmassage mannen massage massage gelderland.
De wellness treatment massage workshop WELLNESS WELL-NESS is een oud Engels woord dat in het midden van de twintigste eeuw het nieuwe begrip w. 28 februari 2018 0527: Assen. Tibetaanse Massage Workshop. Tibetaanse Massage Workshop De Tibetaanse Massage is samengesteld uit traditionele massage-elementen afkomstig uit Tibet. Massage in Gelderland: Spaar nu tot 70% op Massage in Gelderland GROUPON.nl. Massage Kortingsbonnen in Gelderland. Alle Beauty spa. Shiatsu massage 2.
https://www.bwbshop.nl/acrylaat/acrylaat/snoep.html
Praktijk de Jong Shiatsu en Massagetherapie Groningen.
Het diploma MANUEEL PRAKTIZIJN en Advanced SHIATSU Practitioner omvat de volgende onderdelen.: Medische basisvakken met de onderdelen anatomie, fysiologie en pathologie. Opleidingen die ik heb gevolgd.: 2007 Dynamische Massage bij Praktijk Meander Assen. 2007 Polariteitsmassage bij Praktijk Meander Assen. 2009 Algemene rugklachten Praktijk Rusek Assen.
Content Marketing
Shiatsu massage praktijk in Haren, Eelde, Groningen, Assen.
Shiatsu massage praktijk in Haren, Eelde, Groningen, Assen. Wat is Shiatsu. Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, e en gesystematiseerde massage uit Japan, die wereldwijd zowel preventief als curatief heilzame resultaten kent. Met behulp van duimen, vingers en handpalmen kunnen de meest verscheiden klachten behandeld worden.
Keyboost France
Massageplein Stoelmassage/Stoelshiatsu, in Marsdijk, Assen.
Stoelmassage/Stoelshiatsu, in Marsdijk, Assen. De stoelmassage is een effectieve drukpunt massage van nek, hoofd, rug, schouders, armen en handen. Tijdens de behandeling wordt er druk uitgeoefend op deze gebieden en hierdoor verbetert de bloedcirculatie en worden afvalstoffen afgevoerd. Het is een prettige methode om het stressniveau te verlagen en zo de negatieve gevolgen te reduceren of te voorkomen. De techniek is gebaseerd is op de traditionele Japanse Shiatsu acupressuur.
Vliegenvangers
NOVY-TIJD.NL SHIATSU EN KLASSIEKE MASSAGE THERAPIE.
Naast deze oosterse behandelmethode pas ik ook verschillende westerse massage technieken toe, zoals de klassieke massage, segmentale massage reflexzone en de triggerpoint therapie. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van technieken uit de Dorn-methode. Deze methode/behandeling bestaat uit een zachte correctie van gewricht en/of wervelkolom. Klachten die effectief met Shiatsu therapie kunnen worden bestreden zijn o.a. Klachten ten gevolge van stress. Klik hier voor tarieven, aanbiedingen en overige informatie. Klik hier voor speciale aanbiedingen voor ZINN-medewerkers en bewoners van ZINN-locaties. Klik hier voor Shiatsu stoelmassage voor bedrijven. Lees hier meer over Voetreflexologie. Voor behandeling kunt u terecht in mijn praktijk in Den Horn, in Haren en in Assen.
lenen simulatie
Shiatsu helpt bij pijn en stress Gezondheid en Co.
In 2006 heb ik het besluit genomen om mijn bedrijf te verkopen en me te richten op de massage. Toen heb ik de driejarige opleiding tot cranio-sacraal therapeut doorlopen en basis shiatsu en Chinese traditionele geneeskunde gedaan. Tegenwoordig ontvangt Van der Zee in zijn eigen massagepraktijk Asanayoga in Assen, die hij runt samen met zijn vrouw Henriette.
Phishing mail
honuamassagepraktijkassen professionele massage Over mij.
Naast de Hawaiaanse Lomi Lomi beheers ik tevens diverse andere massage vormen, zoals de Thaise massage, Chinflex en sportmassage. Daarnaast blijf ik mij verder ontwikkelen en verdiepen in de massage. Op dit moment volg ik de Opleiding Acupunctuur. Bij specifieke klachten maak ik gebruik van verschillende technieken voor een efficiƫntere en doeltreffende behandeling. Sinds december 2016 ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging NVTCG Zhong en volledig aan het werk in mijn eigen praktijk. Ik verwelkom u graag in mijn praktijk. 9407 EN Assen.
De Lichtberg Het gezondheidscentrum van Hans Jeunhomme.
Vanuit Apeldoorn, Zutphen, Zwolle of Twente is de praktijk voor shiatsu, sotai en meditatie goed te bereiken. Wat is shiatsu? We gaan hieronder dieper in op shiatsu omdat dit de voornaamste behandelmethode is bij Gezondheidscentrum de Lichtberg. Shiatsu is een eeuwenoude behandelvorm om fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen of te laten verdwijnen.

Contacteer ons